Account
Anglers Fishing License
Fishing Shops Fishing Spots Fishing Catches Fishing Trips Videos Forums Search
  •  
 
 
Info
01.08.2017 (321 Days Ago)
64
Rate
0 votes
Other user's listings
Description

Accu Asus a32-n61 is onderschat als een laptopfabrikant, maar het heeft een aantal van de interessantste modellen beschikbaar nu. Wij hield absoluut de Asus ZenBook UX305F ultrabook vorig jaar, vooral voor de slankheid en macht, maar ook voor de lage prijs. Het leek alsof de Asus had verstrekt sommige vrij intelligente keuzes, snijden flab wanneer nodig, maar uiteindelijk het leveren van een solide product met een duidelijke doelgroep.

Terwijl de UX305-serie is ontworpen als slanke boven alles, haar broer, de UX303-serie biedt een beetje meer macht in een lichtjes dikker lichaam. Beide modellen hebben zopas vernieuwd met Intels zesde generatie Core i en Core m-processors en de UX303 krijgt ook Nvidia's current-gen graphics.

Meer keuze is altijd een goede zaak, dus we enige tijd met de onlangs gelanceerde om te zien of het wedstrijden tot aan haar broer of zus van stamboom, en indien deze verschillende balans van design en kracht maakt een enorm verschil.

Hoewel niet zo slank als haar "MacBook Air killer" broer of zus, is dit nog steeds een zeer draagbare laptop. Accu Asus a32-k55 Het is amper 20mm dik en weegt 1.45kg. Het is beschikbaar in rokerige bruin en goud Icicle, en we hebben de laatste voor herziening, die we net een beetje opzichtig vonden. Het deksel heeft Asus handelsmerk concentrische ring patroon, maar de afwerking is volledig glad en niet geweven.

Zoveel bouwen gaat kwaliteit, we zijn blij met wat we zien. Je kunt tillen het deksel met één vinger en de base blijft zetten. Het scherm niet flex en het scharnier voelt vrij stevig aan. Het frame van het scherm is het enige deel van de UX303UB die minder dan perfect solide voelt, en er zijn kleine rimpelingen wanneer het hard wordt ingedrukt.

Er zijn twee USB 3.0-poorten en een SD kaartslot voor blootgesteld aan de linkerkant, en een andere USB 3.0-poort aan de rechterkant samen met een full-size HDMI-poort, een Mini-DisplayPort, een 3,5 mm audio-aansluiting en de DC power inlaat - vrij indrukwekkend voor een slanke laptop. Sterker nog, Accu Asus a32-k93 gooit in één USB-naar-Ethernet adapter, en een Mini-DP-naar-VGA-adapter. De speakers zijn op de bodem overhang, bakken naar beneden, zodat ze beter klinken wanneer er een plat oppervlak aan af.

Het deksel te openen onthult een vrij ruime toetsenbord en trackpad. De toetsenbordindeling is hetzelfde als wat we op de UX305FA zagen, en wij heel graag gezien dat wanneer we het vervolgens gebruikt. Het voelt een beetje mushier, en de power-knop in de rechter bovenhoek is makkelijker te raken per ongeluk, maar aan de andere kant is er een achtergrondverlichting ditmaal die altijd welkom is.

In het vak, samen met een kabelbinder Velcro, een microvezeldoek en de bovengenoemde dongles krijgt u een aardige doek mouw. Accu Asus a42-m70 De mouw heeft geen ruimte voor de laptop oplader, die is niet te groot maar is een beetje onhandig vorm.

Het is belangrijk op te merken dat Asus verkoopt notebooks in India, die de zelfde namen en modelnummers als die in andere regio's, maar met enorm verschillende specificaties hebben. Het bedrijf heeft getrimd functies hier en daar, waarschijnlijk om de prijzen laag houden, maar de bijwerking is dat er een heleboel opmerkelijk hardware heeft ontdaan van de versie van de UX303UB die hier verkoopt. De bij het tegenkomen van varianten verkopen in andere markten 3200 x 1800-pixel-touchscreen heeft gedegradeerd, de SSD is vervangen door mechanische opslag en er is slechts een enkele variant met één CPU optie.

Accu Asus a32-k52 met een 64-bits editie van Windows 10 Home, en een flink aantal vooraf geïnstalleerde programma's naast de verplichte Microsoft Office trial. McAfee LiveSafe en Dropbox beide overgeven enorme pop-ups eisen dat u zich registreert, en er ook de eigen Asus Webstorage is en Live Update tools welke waarschuwingen weergeven van tijd tot tijd. ASUS' Splendid is een hulpprogramma dat biedt drie presets en een handmatige slider scherm kleurtemperatuur, controle en slimme gebaar wordt uitgevoerd, repliceert de hele Windows Configuratiescherm voor touchpad besturingselementen en ook kunt die u aansluiten op een Android app waarmee u uw smartphone gebruiken als een draadloze trackpad.

Asus A41-X550A Accu

We hadden geen belangrijke klachten met de UX303UB dan de opdringerige software popups. Het scherm is helder en gelijkmatig verlicht, en geluid uit de luidsprekers was meestal goed genoeg. Het toetsenbord is een beetje mushier dan we hadden gewild, maar de lay-out prachtig is en niets af aan het ontwerp de voorkeur geven boven bruikbaarheid heeft zijn overgelaten. Ook vonden we het meer dan genoeg, ruime trackpad met fatsoenlijke gevoeligheid.

ASUS geeft ons hier twee opties: de UX305 serie is draagbaar ten koste van alles, maar het heeft een fantastische baan van wat het bedoeld om. Aan de andere kant, de UX303 probeert te geven van kopers zowel draagbaarheid en vermogen, maar evenwichtig uit op het meest redelijke kosten mogelijk. Dat soort compromis zou kunnen voor een heleboel mensen werken, en het niet helemaal pijn die de UX303UB ziet en voelt fantastisch. Als je het avontuurlijke type, je kon ook omwisselen van de UX303UB harde schijf voor een SSD en bult op de RAM - zelfs als u alleen maar te denken u een upgrade van een paar jaar langs de lijn kunt, is in ieder geval het mogelijk.

Custom Values
Country:
United Arab Emirates AE
error
City:
Gorinchem
error
price:
$56.45
error
Comments
Order by: 
Per page: 
 
  • There are no comments yet
Copyright © 2018 dubaifishingclub.com